Creatief weekend aan zee

Oostende, België – binnenkort nieuwe data najaar 2017!

Heb jij wel eens het gevoel dat je even tot rust wilt komen? Even weg van de dagelijkse dingen met volop ruimte voor jezelf en om stil te staan bij de dingen die voor jou belangrijk zijn? Of herken je dat je graag (weer) eens creatief aan de slag zou gaan (wat dat dan ook is voor jou – creativiteit), maar dat je de tijd en de rust er niet voor vindt? Dan nodig ik je van harte uit voor dit weekend in Oostende aan de Belgische kust! In een kleine groep (max 4 personen), verblijf je geheel verzorgd in een heerlijk luxe appartement met uitzicht op zee en is er volop ruimte, rust, tijd en creativiteit voor jou! Na dit weekend vertrek je opgeladen en geïnspireerd.

 

 

VOOR WIE

Dit weekend is voor iedereen die op zoek is naar rust en/of tijd voor creativiteit. Geen zakenreis of gezinsvakantie, tijd voor jou en jou alleen! Of je nu dagelijks creatief bezig bent of niet, ieder mens wordt creatief geboren, dus je hoeft geen diploma van de kunstacademie te laten zien om mee te kunnen 😉 (die heb ik zelf trouwens ook niet…)

 

 

 

WAAROM OOSTENDE en WAAROM MET NEELTJE

Ik geloof in de wisselwerking van creativiteit en rust. Een rustige omgeving en verstilling kan inspiratie en ruimte brengen voor creativiteit. Omgekeerd kan creatief bezig zijn juist ook rust in jezelf brengen. Het zijn communicerende vaten. Als ik zelf in Oostende ben – ik kom er al ruim 20 jaar – maak ik meer, zie ik meer, heb ik meer inspiratie. Dat wil ik heel graag delen met anderen. Zo ontstond het idee voor dit weekend. Een weekend waarin een afwisseling is tussen tijd voor jezelf en tijd met anderen doorbrengen. Tijd voor creativiteit en tijd voor natuur. Oostende is een stad met veel natuur, de zee, het strand, de reuring van het stadsleven, veel kunst, cultuur, theater, alles komt samen. Ik laat je graag kennismaken met dit alles. Een prettige omgeving waarin alle deelnemers zich veilig voelen, is voor mij het uitgangspunt. Er is geen goed of fout, je bent wie je bent en je kunt het dus ook niet goed of fout doen. Ik ga graag op zoek met jou naar groei.

 

NA DIT WEEKEND

Vertrek je opgeladen en uitgerust, bruist je creativiteit, heb je veel frisse zeelucht opgesnoven, heb je inspiratie en ideeën opgedaan en heb je kennisgemaakt met andere fijne mensen.

KOSTEN EN INFO OVER BETALEN EN ANULEREN

Dit weekend kost €347,- inclusief BTW. Voor meer informatie over o.a. betalen en annuleren check onderstaand infodocument.

infodocument Creatief weekend Oostende