Creative gathering

Heb jij dat nou ook? Dat je graag creatief bezig bent, maar dat het er steeds maar niet van komt? Of lijkt het je gewoon leuk om meer in contact te komen met anderen en inspiratie op te doen voor jouw creatieve project?

In samenwerking met Hanneke Supply organiseer ik vanaf najaar 2018 de “Creative gathering”!  We nodigen je graag uit om één keer per maand samen met andere creatieven te werken aan je eigen project. Wij zorgen voor koffie/thee en wat lekkers (maar feel free om ook wat lekkers mee te nemen ;-)) en je mag onze (teken/schilder)materialen gebruiken. Je neemt zelf je eigen project mee, indien van toepassing. Dat kan vanalles zijn, een tekening of schilderij, maar ook een sjaal die maar niet afkomt of een tof haakwerkje! Er is voldoende inspiratie terug te vinden in fijne tijdschriften, boeken, materialen en in het gesprek met de andere creatives!

Praktisch:

Verf

wat neem je zelf mee?
– je eigen nog-to-do-project zo gewenst;
– als je wilt tekenen of schilderen een schetsblok/schilderpapier- of doek;
– goede zin, het gaat er eindelijk van komen, yeeh!

wat hebben we al voor je klaar liggen?
veel teken-/schildermateriaal zoals acrylverf, aquarelleverf, gouache, ecoline, potloden, stiften, fineliners, scharen, washitape, waterverf, kwasten, schoteltjes voor verf, inspiratie uit allerlei toffe tijdschriften…

penselen

wat kost dat?
helemaal niets! Breng je enthousiasme en eventueel iets lekkers mee, deze avonden zijn bedoeld om in contact te komen met anderen, lekker ontspannen te maken en te inspireren!

waar en wanneer is het? 

12 november 2018 van 20.00 uur tot 22.00 uur bij Hanneke aan de John Coltranestraat 27 te Rotterdam.

De laatste avond dit jaar staat gepland op 10 december van 20.00 tot 22.00 uur in het tuinatelier van Neeltje aan de Mahatma Gandhistraat 20 te Rotterdam (onder voorbehoud van wijzigingen!)

INTERESSE?! Er zijn per avond 6 plekken, dus als je meedoet laat het ons weten zodat we een plekje voor je kunnen reserveren! Heel graag tot ziens! CONTACT