Acting

Mensen leren door te ervaren. Door verschillende wegen te bewandelen kom je er achter of iets wel of niet voor jou of in een gegeven situatie werkt. Theorie en kennis, dat wat zich in je hoofd afspeelt, zijn hierbij belangrijk. Alles integreert echter pas in je gedrag als je eerst gevoeld en ervaren hebt wat bepaald gedrag of een bepaalde manier van communiceren tot effect heeft. Als rollenspel-/trainingsactrice kan ik bijdragen aan dit leren door ervaring.

Zelfportret in zwart/wit/rood

Zelfportret in zwart/wit/rood

In mijn eigen studerende en werkende leven heb ik meerdere wegen bewandeld en ervaring(en) opgedaan. Door deze ervaring, mijn eigen zoektocht, mijn achtergrond als jurist in verschillende organisaties en als actrice, coach en trainer bij verschillende soorten bedrijven en instellingen, kan ik mij goed verplaatsen in mensen en in de omgeving en relaties waarin zij zich bevinden. Veiligheid, vertrouwen en – waar gepast – humor staan bij mij voorop in samenwerking. Pas als iemand zich voldoende veilig voelt, kan er openheid en kwetsbaarheid ontstaan welke voorwaarden zijn voor leren.

Als rollenspel-/trainingsactrice ben ik inzetbaar bij één-op-één coaching, trainingen en assessment. Daarnaast behoort het acteren in bedrijfs-/ instructiefilms tot mijn dienstenpakket. Tevens verzorg ik trainingen gericht op samenwerking, communicatie en persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met andere partners.

Omdat elke samenwerking uniek is, stem ik graag persoonlijk met je af wat je wensen en behoeften zijn. Graag maak ik met je kennis in een vrijblijvend gesprek.