Art

‘Art’ staat voor mij voor creativiteit in brede zin. Ik schilder met name portretten en vrij werk. Ik werk daarbij graag met acryl op canvas of met inkt, aquarel en/of ecoline.

Ik gebruik creativiteit ook als middel. Creativiteit en creatief bezig zijn laat je stil staan bij wat zich in jou en om je heen afspeelt. Ik zet het graag in om anderen te laten ervaren wat ik ook ervaar als ik creatief bezig ben. Kijk voor meer informatie hierover ook eens bij “workshops“!

 

#THE100DAYPROJECT #100DAYSOFFAMILYANDFRIENDS

Op 3 april 2018 ben ik gestart met het project “100 days of family and friends”. “The 100 day project” is een initiatief van een Amerikaans kunstenares, Elle Luna. Dit initiatief daagt mensen over de hele wereld uit hun creativiteit te uiten via dagelijkse posts op instagram. Je kiest zelf een project en maakt 100 dagen lang iets in het kader van jouw project.

Ik wilde al langere tijd iets maken met het thema “verbinding”. Ik vond dit project een mooie gelegenheid om verbinding op creatieve wijze in beeld te brengen en besloot om mijn grote familie en vriendenkring te portretteren in 100 portretten die uiteindelijk één groot kunstwerk zullen vormen, daarmee symboliserend hoe we allemaal met elkaar verbonden zijn. Je kunt mijn vorderingen volgen via mijn instagram

 

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn kunst en wat ik voor jou in opdracht kan maken. Klik op een afbeelding voor meer informatie over het onderwerp van jouw interesse.