Over mij

Ik ben Neeltje van der Wouden-van Gasteren. Ik ben in de zomer van 1976 geboren en opgegroeid in Brabant en woon sinds 2000 in Rotterdam met mijn man, twee zoons en kat Sofie.

Als kind al kon ik helemaal opgaan in het maken van mooie tekeningen en het opvoeren van toneelstukjes. Ik speelde harp en een beetje piano en heb altijd graag en veel gezongen. Toch heb ik na mijn middelbare school niet meteen het creatieve pad bewandeld.
Ik studeerde rechten en werkte vervolgens jaren als jurist bij verschillende werkgevers en organisaties. Met name het “verhaal achter het recht”, de mens, de communicatie of vaak ook de mis-communicatie, hebben mij altijd zeer geboeid. Ik verdiepte mij in de psychologie en de communicatie tussen mensen onderling en gooide in 2010 het roer om door als rollenspelactrice te gaan werken. Ook ben ik in 2014 gecertificeerd als mediator. In 2015 ben ik vanuit de wens om, naast het leren door acteren, meer te gaan creëren, gestart met MAP Art and Acting, waarbij de cirkel naar de toneelstukjes en tekeningen uit mijn jeugd weer rond werd.

Ik ben een “multipotentialite” ontdekte ik, ik vind het fijn om het contact met mensen af te wisselen met het zelf in alle rust creëren. Ik ben spontaan, open, vertrouwenwekkend, hoogsensitief en een beelddenker. Verbinding, humor en veiligheid zijn voor mij belangrijke waarden.