Portretten in acryl of aquarel

richtprijzen portretten

Op deze pagina zie je een selectie van door mij gemaakte portretten. Een portret is een uiterst persoonlijk schilderij. Ik vind het heel bijzonder om portretten in opdracht te maken, het is een ‘intiem’ proces waarbij je de essentie van een persoon (of dier, want dat kan ook!) op artistieke wijze naar het doek vertaalt. Hoewel ik een portret schilder op basis van een foto en ik dus niet steeds met de geportretteerde in contact ben, voel ik mij tijdens het schilderen wel steeds verbonden met diegene. Dat is wat naar mijn idee een portret uiteindelijk bijzonder maakt: de aandacht die ik geef tijdens het schilderen en dat het portret treffend gelijkend is voor de opdrachtgever.

 De afgebeelde portretten zijn allen geschilderd in acryl op canvas doek. Portretten in deze stijl kunnen op ieder gewenst formaat en in iedere kleurstelling gemaakt worden. Ook is het mogelijk om een portret op paneel of canvaspapier te maken en de portretten te laten inlijsten.

SMALL(20X30) €240    –    MEDIUM(30X40) €330    –    LARGE(40X60) €450

 

Het is ook mogelijk om een portret in aquarel te laten maken als in de stijl van “100daysoffamilyandfriends”. Dit kan vanaf €110 per portret (15×15)

Uiteraard kan een portret in deze stijl ook in een ander/groter formaat, prijs is dan maatwerk.

 

 

 

Indien je door mij een portret wilt laten schilderen, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden! 

CONTACT

 

‘portrait at sea’

Ik lever maatwerk en stem graag persoonlijk met je af wat je wensen zijn. Een indicatie van de prijzen vind je hierboven. Dit zijn richtprijzen, de exacte prijs is, zoals gezegd, maatwerk en afhankelijk van keuze van doek en complexiteit van het portret.