Workshop vintage porselein beschilderen

Bij deze workshop ga je met porseleinstiften vintage porselein beschilderen. Je mag zelf twee bordjes of schaaltjes uitkiezen uit een keur aan vintage porselein! In deze workshop leer ik je hoe je met porseleinstiften op eenvoudige wijze je eigen draai geeft aan mooi oud porselein. Een tekening, mooie quote, initialen, you name it! Zelfs met een paar stipjes en streepjes kun je een bordje al heel origineel versieren!

Ik zorg voor voldoende inspiratie en voorbeelden. Er is een keur aan kleuren om mee te werken en je mag zoals gezegd uit mijn giga porseleinvoorraad een keuze maken!

Je hoeft geen geoefend illustrator te zijn om met een mooi eindresultaat naar huis te gaan; iedereen kan porselein beschilderen! Aan het einde neem je jouw bordjes mee naar huis en bakt ze eenvoudig af in de oven om er daarna je eigen interieur mee op te fleuren of bijvoorbeeld als origineel cadeautje aan een ander te geven!

 

 

 

tuinatelier workshop

De workshop duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur en vindt plaats in mijn tuinatelier.

Data: 27 mei en 24 juni 2019. Om voldoende aandacht te hebben werk ik met kleine groepen,  er is daarom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

De kosten van de workshop zijn € 27,50 per persoon inclusief twee vintage bordjes/schaaltjes, gebruik van alle materialen, koffie/thee en lekkers!

Scoor je ticket voor 27 mei en/of 24 juni via de volgende buttons!

TICKET 27 MEI    OF    TICKET 24 JUNI